Angyali tanácsok

2013.01.02 20:56

1. Beszélj rendszeresen őrangyalaiddal

2. Mindig légy hálás, s mondj köszönetet mindenért

3. Meditálj rendszeresen, s ha nincs rá módod, mindenképpen mondj imát

4. Szentelj meg minden napot, s akkor minden pillanata is az lesz

5. A meditáció mellett imádkozz rendszeresen szíved szavaival. Elég pár mondat, de azt őszintén tedd. Beszélgess Istennel, Ő mindig meghallgat

6. Kapcsolataid legyenek nyitottak és szeretetteljesek barátaiddal (testvéreiddel)

7. Olvass, mit kezedbe adunk, s gondolkodj el érelmén, érezd át a mondanivalót

8. Szemlélj mindent befogadón, az elutasítás nem vezet utadon. Nyitottan kezeld mindazt mit látsz, hallasz, érzel

9. Mosolyogj, örülj az életnek, s mindannak mit nyújt számodra. Tudd, ez úton hazafelé haladsz, mi okod lenne hát keserűségre? Egyre közelebb a cél!

10. Legyél tudatában az állandó segítségnek. Mindig elérhető, csak kérj, s légy hajlandó befogadni.

11. Szeress! Elsősorban önmagad. Fogadd el léted ezen formáját is. MOST így vagy teljes. Ne hibát keress, hanem lásd erősségeidet, s a bennük rejlő lehetőségeket

12. Önmagad elfogadása, döntéseid elfogadásában is nyilvánuljon meg

13. Senkire rá ne kényszeríts semmit, saját utadat járd

14. Mások véleményét ne vedd magadra, legyen meg a sajátod a szeretetben

15. Segíts önzetlenül, ha szíved úgy diktálja

16. Törekedj a jóra, szíved mindig segít, s megsúgja, hogyan tedd

17. Figyeld a jeleket, mik néked szólnak s segítenek utadon. Kérd segítségünket, hogy felismerd őket

18. Mit megtanultál, el ne feledd s gyakorold azokat, hogy tudatossá váljanak

19. A félelmek feloldása szeretettel lehetséges. Szeretetet árassz magadon át, s magad körül. Az ima is segít, melyben békességet kérsz szívednek.

20. Szeresd magad! Mondd ki! Hangosan. Szeretem magam! Őszintén, szívből. Ha a szeretet átjár s eltölt, ott nincs helye másnak!

21. Amennyire tudtok, legyetek sokat a természetben, s érezzétek át a növények, s az ott lakó állatok energiáját. Az elemek energiái, mik bennük együttesen érvényesülnek. Merítsetek erőt belőlük.

22. ALÁZAT! Mindenbe alázattal fogjatok. Annak szilárd tudásával, hogy mindent Atyátoktól kaptatok, s az Ő kegyelméből vagytok tudói. Ne képzeljétek senkinél különbnek magatokat, hiszen mind Egyek vagytok, s az Egyben nem létezik különbség, mert az EGY. Minden feladat mit kaptok, a ti akaratotokat képviseli. Bennetek teljesedik ki, mit vállaltatok. Ha különbnek érzitek magatokat az önmegcsúfolás! Hiszen nem mástól, de saját magatoktól érzitek különbnek magatokat Mókás, nem? De igaz. Ki ezt nem érti meg, nem képes ellátni azt a feladatot, mi isteni tervét hivatott betölteni. Nem kell szégyellni, mit meg kell tenned. Az álszerénység semmivel sem jobb a nagyképűségnél. A kettő között van az egyensúly, az út. Ha hagyjátok vezetni magatokat, s utatokat a gondviselés fénye ragyogja be, akkor pontosan fogjátok tudni, mi az, mit isteni Énetek vezérel, s mi az, mit földi egotok. Mindkettő kell, de tudjátok, mikor melyik szolgáljon titeket! Melyik segít beteljesíteni éppen akkor feladatotok. Ha egod megtanulod isteni Éneddel összhangba hozni s általa irányítani, tudatosan élheted földi életed, s nem kell félned attól, elbizakodottá válsz. Csak őrizd meg az alázatot szívedben.

 

23. A feladatokat ne hagyjátok megoldatlanul! Mindig fogjatok neki hittel, szeretettel, bizalommal. Kérjetek hozzá segítséget, útmutatást. Az elodázott feladat kudarcként jelenik meg az energiamintátokban, s későbbi életetekre is kihat. Dönthettek úgy, hogy nem akarjátok ebben a formában megoldani, ahogy elétek tárul, de ebben is kérjétek segítségünket. Tárjuk föl nektek más aspektusból, vagy irányítsuk figyelmeteket más szemléletre. Bárhogy is döntsetek, mi rajtatok áll, az befolyásolja további életeteket. De a döntés utáni okozat még feloldható, és megjavítható. Az elodázott döntésből csak a hiány marad, mely elvonja az energiát. Ezek a döntések nem apró-cseprő hétköznapi dolgok. Ezek mind életutatok állomásaihoz kapcsolódó sorsszerű döntések. Erre, mint tudod, sorozatos jeleket kaptok. Először csak halkan, finoman, majd, ha nem veszitek észre, egyre hangosabban és szembetűnőbben, hogy meglássátok.

 

24. Jobb a rosszat észrevenni, szembesülni vele, s elfogadni annak, ami. A létezés része, mint nem venni róla tudomást, vagy úgy tenni, s tagadni mi van. Nem kell mindet azonnal megoldani, megváltoztatni, de nyitottan kell kezelni s látni természetét, úgy viszonyulni hozzá. Ha elfogadod, mint az egész részét, akkor képes leszel vele együtt élni, s kialakul a harmónia. Sokan éltek így harmóniában, miközben körülvette őket az, mit sokan tagadnak. Ők egységben éltek s mégsem "váltották meg a világot", csak magukat. De ezzel a magukból létrejövő világukat is megváltották. Ezért ne tagadjatok le semmit, mi bennetek történik. Ne söpörjétek a szőnyeg alá, s ne nyomjátok el, mert előbb-utóbb felszínre tör. Szembesítsétek önmagatokat vele, ismerjétek föl, fogadjátok el, s akkor meg tudjátok oldani. Feloldjátok akkor magatokban azt a feszültséget, mit ennek tagadása okozott. Az elfogadás a megoldás! Nem valaminek a helyes voltát, jóságát vagy rosszaságát fogadod el, de a meglétét. Létezését. Mi isteni joga! Ahogy te isteni jogod, a te létezésed is. Hogy fel lennél háborodva, ha valaki a te létedhez való jogodat nem fogadná el! Gondolkozzatok el ezen, s gyakoroljátok a nyitottságot és az elfogadást. Ne szégyelljetek segítséget kérni. Mi mindig elérhetőek vagyunk, ha hívtok. Imáitok, könyörgéseitek mindig célhoz érnek. Isten szeretett gyermekei!

Szeressetek, hogy szeretve lehessetek!

 

Áldás van minden szívben, melyben Isten lakozik, és áldás lesz minden emberen, ki megnyitja szívét és utat, teret ad Istennek.