A máj otthoni méregtelenítése

2012.09.02 08:27

A májtisztítás lényege, hogy a májat ellazítjuk, és az epevezetéket kitágítjuk, majd egy tisztító nyomással az egészet kiöblítjük. Daganatos betegek ezzel a módszerrel megszabadulhatnak a májukban felhalmozódott méreganyagoktól, amik a lebomló sejtek toxinjaiból, valamint a tumor ellenes készítmények maradék anyagaiból keletkeznek. Daganatos betegek csak abban az esetben végezzék, ha az egészségi állapotuk megfelelő, erősen legyengült betegeknél nem szabad elvégezni!

A májban gyakran paraziták telepednek meg, kullancsszerűen kapaszkodnak, hogy védekezzenek a természetes tisztítással szemben. A májtisztítás sikere érdekében el kell pusztítanunk őket. Parazitákra amúgy sincs.semmi szükség.

 

1. Szabaduljunk meg a parazitáktól

A kurkuma nevű indiai fűszer nemcsak gyulladás gátló és koleszterincsökkentő, hanem őrölt szegfűszeggel együtt a legjobb parazitaölő is. Két héten keresztül napi négy alkalommal egy kikanálhegynyi kurkumát kell bekapni és bő vizet inni rá.

 

2. A májtisztítás

Ez senkinek sem árt, csak használ. Ennek ellenére nem csináljuk betegen, várjuk meg, míg jobban vagyunk, mert a kúra legalább egy napra legyengíti a szervezetet. 

A tisztító kúrát egymásután 3 alkalommal célszerű végrehajtani. Az alkalmak között tartsunk kb. 14 napos szünetet. Már az első tisztítás is sokat ér, de igazából a harmadik után tisztulunk meg teljesen. 

 

Hozzávalók:

100 gr keserűsó

1 nagyobb, vagy 2 kisebb grapefruit (rózsaszín belű)

1,5 dl hidegen sajtolt extra szűz olivaolaj

8 dl víz

 

A nap első felében könnyen étkezzünk, semmi nehezen emészthető ételt ne fogyasszunk. Déli 12 órától pedig már semmit sem ehetünk és semmit sem ihatunk a kúrán kívül, másnap reggelig.

 

Az alábbi kúra cukorbetegség esetén NEM alkalmazható.